Bruce denna gång som en yngre Elvis?

Regissören Don Coscarelli har vid en fråga om hans medverkan av en andra säsong av tv-serien ”Masters of horror” sagt att han gärna skulle göra det, om inte uppföljaren till ”Bubba Ho-Tep”, ”Bubba Nosferatu” kommer ivägen. Betyder detta att uppföljaren är på G för nästa år? Vi hoppas det!

Bruce Campbell är tydligen väldigt intresserad av att spela en något yngre Elvis denna gång. Gärna flankerad av Elvis närmaste polare, även kallad Memphis-maffian. Handlingen påstås vara Elvis fightandes en vampyr i New Orleans medan han spelar in en av sina många filmer.

Via Twitch

En reaktion på “Bruce denna gång som en yngre Elvis?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>