Bryce klar som Gwen Stacy!

gwenstacy.jpg

Bryce Dallas HowardAint It Cool News rapporterar att Bryce Dallas Howard har skrivit på för att spela Gwen Stacy i Spider-Man 3. Kändast är hon för sin roll i ”The Villiage” där hon spelade emot Joaquin Phoenix.

Alla seriekännare blir nog glada över nyheten att Gwen Stacy gör entré. Gwen Stacy var Peter Parkers första flickvän som i serierna blir mördad av den första Green Goblin. Det är efter det som Peter Parker får upp ögonen för Mary-Jane Watson. Filmerna har inte följt serierna dödligt noga, och nu drar ryktena igång. Blir det Mary-Jane som dör istället?

Det allra första inlägget på Bloggywood handlade om att Thomas Haden Church hade skrivit på för att spela Sandman. ?vriga roller i Spider-Man 3, vars produktion började nu i veckan, ser vi Tobey Maguire, James Franco, Kirsten Dunst och Topher Grace.

Avi Arad låter även hälsa att Bryce Dallas Howards hår kommer att blonderas inför rollen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>