Magnum P:I på väg till stora duken

Magnum P:I

Herregud min skapare. Jag vet ärligt talat inte om jag ska hurra eller gråta. Empire skriver om att ”Dodgeball”-regissören, Rawson Marshall Thurber, ska skriva och regissera en filmversion av den underbara tv-serien Magnum P:I. Det tar nog ett tag att smälta detta, men jag börjar redan nu luta att åt det negativa hållet.

Missförstå mig rätt nu. ”Dodgeball” var urkul. Jag gillar allt som kommer ifrån The Frat Pack. ”Starsky & Hutch” fungerade eftersom de gjorde en komedi av det hela. ”Dodgeball” var kul eftersom det är en barnslig komedi och det var så roligt ljud när bollarna daskades mot naken hud. Men kommer detta att verkligen fungera en gång till?

Enligt Empire säger sig regissören vara trogen tv-serien och ska blanda lättsam humor med spänning och allvar. Jag bävar inför denna film eftersom jag dels tycker om det mesta ”The Frat Pack” har gjort, och dels att jag ALLTID gick tidigare från skolan, även om jag hade lektion, för att komma hem till Magnum P:I när TV3 körde det på eftermiddagarna i mitten av 90-talet. Jag ?LSKAR Magnum och känslan jag får när man kollar på serien. Kalla mig gärna galen.

Vad tror/tycker du om detta?

7 reaktion på “Magnum P:I på väg till stora duken

  1. Johan: Förhoppningsvis inte Ben Stiller. Jag gillar honom, men inte som Magnum… :) Jag blir mer och mer anti denna gelm nu, även om det bara är 20 minuter sedan jag fick reda på det.

  2. Pingback: Bloggywood - En blogg om film. » Arkivet » Vem ska spela Magnum?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>