Benicio del Toro som Che Guevara

che_del_toro.jpg

Latinoreview.com har en bild på Benicio Del Toro som Ernesto ”Che” Guevara de la Sarna i filmen ”Che”. Det är den första bilden som jag har sett från Soderberghs film om Fidel Castros polare Che Guevara och visst passar han bra till utseendet? Att Benicio sedan är en bra skådis gör inte saken sämre. Jag ser fram emot filmen.

Jag har tidigare skrivit om filmen men hade då något fel. I november skrev jag att Benjamin Bratt skulle spela huvudrollen com Che. Det är ju då fel så klart. Jag har noterat detta tidigare men inte tagit mig tid att korrigera det hela. Se det nu som korrigerat.

I övriga roller ser vi även Javier Bardem, Ryan Gosling och Franka Potente. Javier Bardem är ALLTID bra. Vill du veta mera om Che Guevara så föreslår jag Wikipedia.

3 reaktion på “Benicio del Toro som Che Guevara

  1. Pingback: Benicio Del Toro är verkligen Che Guevara - Bloggywood - En blogg om film.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>