X-Men fortsätter efter 3:an

xmen3_wolverine.jpg

Fox har nu gått ut och sagt att det definitivt kommer att komma en X-Men 4. Detta alltså innan ”X-Men 3: The Last Stand” är klar och har haft biopremiär. Vad handlingen i den fjärde kommer att bli nämns inte. Jag sticker ju inte ut hakan om jag säger att allt som har hänt i de två första filmerna kommer att kulminera i den tredje. Det säger ju till och med titeln.

Jag antar att det är ganska säkert att satsa pengar på en X-Menfilm.

Första filmen spelade in 2.242 miljoner kr. 1.672 miljoner kr plus gick det projektet. ”X-Men 2: United” spelade in 3.094 miljoner kr och gick med 2.144 miljoner kr plus. Helt ofattbara siffror.

Det finns inte mycket talar för att ”X-Men 3: The Last Stand” kommer att krascha på biolistorna, även ifall filmen kommer att suga (faan Brett Ratner om den gör det!).

4 reaktion på “X-Men fortsätter efter 3:an

  1. Hm, om nu del 3 och 4 går med samma svindlande summor plus i kassan, så finns det nog en rätt stor risk att det även kommer en del 5…

    Money talks, bullshit walks.

  2. Tjenare X-men gänget
    jag gillar X-men filmar och måste fortsätter 4 5
    också jag tro kommer att juggernaut ska komma i
    filmen The Blob combat gear och Spyke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>