Harrison Ford är mer vältränad än någonsin?

Coming Soon har haft en frågestund med Harrison ”Indy” Ford om hans roll i den kommande filmen Firewall. Jag har skrivit om Firewall i inlägget ”Filmer att se fram emot 2006”. Han svarade bland annat på frågan om han inte är för gammal för svinga piskan.

”Jag kan inte säga något om Indiana Jones, men tycker att jag visar i filmen (Firewall alltså. red.) att jag klarar av den fysiska biten som krävs för att spela Indiana Jones.”

Vad finns det för tankar om Indy 4? Personligen skulle jag älska att se Harrison som Indy igen. DVD-boxen med de 3 tidigare filmer är lite av favoriten i dvd-hyllan och de flesta tv-spelen har man spelat igenom. Indiana Jones and the Fate of Atlantis var toppen!

Varningen är kanske om Harrison börjar se så pass gammal ut att det blir lite patetiskt. MEN, det tror (hoppas) jag inte. Dessutom måste manuset vara riktigt bra. En tidigt manus skriven av Frank Darabont (Skrivit mycket för TV-serien Young Indy och regisserat bla Nykeln till frihet, Gröna Milen och The Majestic) har fått väldigt goda recensioner av Aint It Cool News, men det är ingen som har bekräftat att just det ska filmas. George Lucas har sagt att han skriver på manuset för tillfället och att målet är att ha filmen klar 2007.

Vad är dina tankar angående filmen?

2 reaktion på “Harrison Ford är mer vältränad än någonsin?

  1. Jag tror att det blir katastrof. Låt filmerna vara, detta kan inte resultera i något gott. Kom ihåg vart ni läste det först!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>