No Country For Old Men

ethan_joel_cohen.jpg

Bröderna Coen kommer att sätta tänderna i Cormac McCarthys bok ”No Country For Old Men” och filmatisera den. De är härnäst aktuella i filmen ”Hail Ceasar” om en teatergrupp på 1920-talet som sätter upp Shakespeares ”Julius Ceasar”.

”No Country For Old Men” utspelar sig i Texas där Llewellyn Moss jobbar på en ranch nära Rio Grande. En dag när han är ute och jagar så snubblar han över några döda kroppar, en hel del heroin och en portfölj full med pengar. Moss tar pengarna och flyr. Jagad blir han av den lokala sheriffen och en lönnmördare. Aningens farligt blir det…

Bröderna Coen har själva skrivit manus efter boken och förväntas börja filma i maj. Ethan och Joel Cohen har inte haft den allra största framgången med sina senaste filmer. Både Ladykillers och Intolerable Cruelty gick ganska dåligt på biograferna. De har helt klart visat sig bäst när de utvecklar egna ideér och historier, ”Hail Ceasar” är en egen historia. ”No Country For Old Men” är inte det. Bara hoppas att dessa filmer fungerar.

6 reaktion på “No Country For Old Men

  1. Pingback: Bloggywood - En blogg om film. » Arkivet » Rollbesättning i No Country…

  2. Pingback: Bloggywood - En blogg om film. » Arkivet » Februari på Bloggywood

  3. Bröderna cohen lurade alla, nästan(98.6% enligt usa test på 3400 man).man fick se 2 gånger innan man fattade vem som hade pengarn, grymt bra slut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>