Rollbesättning i No Country…

tommy_lee_jones.jpgIgår skrev jag några rader om Bröderna Coens nästa projekt efter ”Hail Caesar”, ”No Country For Old Men” och idag rapporterar Cinematical om några rollbesättningar.

Tommy Lee Jones är aktuell för att spela huvudrollsinnehavaren Llewellyn Moss, killen som snor pengarna och flyr. Helt okej val, har inget emot Tommy Lee Jones. De goda nyheterna är att Javier Bardem ska spela en av de två badguys i filmen. Javier som var fullkomligt lysande i Alejandro Amenabars ”Mar adentro” (”The Sea inside”) och överglänste Cruise och Foxx tillsammans i ”Collateral”.

Javier syns annars härnäst i ”Goya’s Ghost”, Milos Formans nästa film om konstnären Francisco Goya med självaste Stellan Skarsgård i huvudrollen som Goya. Natalie Portman har även en roll i ”Goya’s Ghost” och hos ComingSoon kan du läsa synopsis för filmen. Filmen har premiär senare i år. Jag skrev om Formans ”Amadeus” för några dagar sedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>