Ingen lera denna gång för Aardman

Flushed Away - Copyright Dreamworks Animation

Aardman Animation som senast gjorde den oscarsnominerade och helt fantastiska ”Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit” kommer härnäst att släppa filmen ”Flushed Away”.

Inför denna film så har Aardman struntat i att få fingrarna smutsiga med lera och animerar hela filmen med hjälp av datorer. Utseendet blir aningens annorlunda, men karaktärsdesignen känns verkligen igen. Hoppas att denna film blir lika välgjord som Wallace & Gromit-filmerna.

Handlingen kretsar kring den bortskämda råttan Roddy som bor i en exklusiv takvåning i den lyxigaste delen av London. Han spolas ned i toaletten och hamnar i kloakerna där han tvingas leva ett liv som han aldrig gjort tidigare.

Min spontana kommentar till den datoranimerade ”Flushed Away” är att det känns som om Aardman verkligen har lagt ned tid och kärlek med sina tidigare leranimationer. Datorernas hjälp känns som genvägar och hoppas verkligen inte att de tar dem denna gång. Men, Pixar har ju visat att man kan göra riktigt bra datoranimerade filmer.

Här kan du ta en titt på en teaser-film till ”Flushed Away”
QuickTime – 640×352 – Extra stor
QuickTime – 480×272 – Large
QuickTime – 352×264 – Medium
QuickTime – 240×136 – Small

Via Aint It Cool News

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>