1700-tal, Marie Antoinette och New Order

Marie Antoinette - Copyright Columbia Pictures

MovieBlog skriver om att det har kommit en ny trailer för Sofia Coppolas ”Marie Antoinette”. Det är dock samma trialer som jag skrev om i i början av december. Nu dock i större Quicktime-format (HD också!).

Jag gillar verkligen trailern och den tidstypiska (NOT!) musiken av New Order. Filmen ser jag fram emot, ska bli kul att äntligen få se en film där svensken Axel Von Fersen, Herman Lindqvists favorit, är med på ett hörn. Här spelad av en f.d Calvin Klein-modell.

En reaktion på “1700-tal, Marie Antoinette och New Order

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>