Scott gör ”American Gangster” med Crowe

Ridley Scott ska göra ”American Gangster” med Russel Crowe och Denzel Washington. Detta projekt var från början tänkt att Antoine Fuqua skulle ta hand om med Benicio Del Toro och Denzel. Projektet ansågs dock då vara för dyrt och det lades åt sidan.

Nu har dock producenten Brian Grazer plockat upp bollen och övertalat Scott och Crowe att hoppa på efter att Terry George (”Hotel Rwanda”) har skrivit om manuset.

Handligen kretsar kring en ”gangsterkung” i Harlem som hittar ett sätt att smuggla ut heroin från Vietnam. Han gömmer heroinet i kistorna till avlidna amerikanska soldater som sedan skeppas hem till moderlandet. Produktionsstart förväntas till sommaren.

Andra bloggar om:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>