”Walk The Line” på DVD i februari

Goda nyheter till som gillar att sitta och mysa i soffan med en film på tv:n eller alla med egen hembio i garaget! 20th Century Fox Home Entertainment har gått ut med att ”Walk The Line” kommer att komma på DVD redan den 28:e februari. Allt för att de ska surfa så mycket som möjligt på allt Oscarssnack.

2 utgåvor kommer att komma till affären, singel-disc och en dubbel-disc. Dubbeldiskaren kommer att innehålla tre förlängda musikscener, tre featurettes och mera smått och gott utöver det som singeldisken ger. För de som inte vill lägga ut mer pengar för att köpa dubbeldiskaren så kommer singeldisken att innehålla ett kommentatorspår med James Mangold och tio borttagna scener.

?ven ”Crash” och ”Hustle & Flow” kommer att göra ”Walk The Line” sällskap på DVD-hyllan innan Oscarsgalan går av stapeln. Detta gäller då USA, så import får det bli om man vill ha dem tills dess.
Via Cinematical.

Andra bloggar om: , ,

En reaktion på “”Walk The Line” på DVD i februari

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>