Flera Bourne-filmer planeras

Matt Damon i Bourne Identity

Den tredje Jason Bourne-filmen, ”The Bourne Ultimatum”, kommer att produktionssättas senare i sommar och har en planerad release någon gång under 2007. ?ven om den tredje filmen baseras på den tredje och sista boken som Robert Ludlum skrev om Jason Bourne så planeras det flera filmer i serien. Producenten Frank Marshall säger till MTV: ”It’s kinda up to Matt Damon.” På frågan om hur många filmer i serien det är tal om säger han: ”Maybe to five films…At some point, he’s gotta find out who he is.”

Ju fler desto bättre säger jag! Bourne-filmerna är bland de bästa agent-action filmerna på många år. En agent behöver inte alltid rädda världen från kattklappande badguys med kärnvapen, och när han har gjort det 27 gånger så börjar man tröttna.

Via TheMovieBlog

Andra bloggar om: , ,

2 reaktion på “Flera Bourne-filmer planeras

  1. Nej nej nej! Inte mer Matt Damon som hemlig agent med minnesproblem. Snälla nån, vilken såpa!

    ?verhuvudtaget tycker jag vi kan gå ifrån agent-filmerna. Snacka om 60-tal!

  2. Tjaa en film till kan väl jag acceptera, men sen räcker det så det inte blir uttjatat. Man vill liksom ha ett mer slut på serien efter som ”Ultimatum” nu slutade som den gjorde! Men jag har verkligen gillat varenda film i serien! Kom precis hem från bion och måste säga att tiden bara sprang iväg! Enligt mig har de lyckats återigen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>