Spindeln har ombyte i garderoben

Spider-Man från den Officiella siten

På den officiella siten för ”Spider-Man 3″ finns nu en bild på Spindelmannen i en svart outfit. Spekulationerna är i full gång. Har det något med Venom och symbioten att göra?

Hursom så är det över ett år innan den har biopremiär den 4:e maj 2007.

Se spindeln i större format här

Via movieBlog

Andra bloggar om: ,

7 reaktion på “Spindeln har ombyte i garderoben

 1. Det vore coolt iofs, men jag förstår inte hur det ska funka filmmässigt då han fick symbiotdräkten från en ganska massiv crossover i serien. Men som sagt, det dröjer ett tag innan vi får se hur det blir :)

 2. Jag är mer orolig hur det ska funka med skådisarna, eftersom det är Topher Grace (Eric Forman i 70’s show) som kommer spela Eddie Brock. På nått sätt för jag inte ihop hans fysik med den enorma muskelmateria-bit som venom faktiskt är. Venom är något av det coolaste som fanns med i Marvel, undantaget Carnage då. Båda dessa var visserligen produkter av samma svarta rymdmateria, men ändå.

 3. Eller också är han helt suverän som Venom. Vem vet… Jag gillar honom, men men. Det är ju Eddie Brock, biffig som få, som han ska spela. Men jag vet inte om de har gått ut officiellt med honom som Brock?

 4. Nej, de har inte gått ut officiellt med att Topher är Venom, men även om är det inte bara möjligt utan till och med troligt (om man har sett de två första spindelfilmerna bör det inte komma som en överraskning) att dom ändrar en del på originalet och dess tillkomst. Dessutom kanske dom för för sig att kolla lite extra på Ultimate Venom, med en Eddie Brock som definitivt inte är så biffig som det vanliga marveluniversumet.

 5. Jag Tycker att Kraven ska möta Spiderman 3 men jag vill ser filminspening i New Work Peter Parker har en
  vän till Flash Thompson Norman Osborn ska komma
  ———————————————-
  Min Listan är
  Rocket Racer 4
  Vulture

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>