Chefer gillar ej gaycowboys & oljepolitik

På söndag är det då dags för årets Oscarsgala, den sänds på Kanal 5 denna gång. DN skriver om alla de nervösa tv-cheferna i staterna. De är nervösa för att det blir bara färre och färre blockbusterfilmer och inte lika kända namn vilket resulterar i sämre tittarsiffror. ABC har i år spenderat rekordmycket pengar i reklam för galan i både radio och tv, allt för att locka tittarna.

De är även nervösa för att natten till söndag kommer att handla om två gaycowboys och ”Syriana” som tar upp USAs oljepolitik. De blir väl inte lugnare över att satiriken Jon Stewart, som är hård mot de flesta, håller i taktpinnen. Känsliga ämnen, OM man är amerikan och chef.

Andra bloggar om: ,

2 reaktion på “Chefer gillar ej gaycowboys & oljepolitik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>