Willis om sin kommande film, 16 Blocks

16 Blocks - Warner Borthers

ComingSoon har intervjuat Bruce Willis inför hans kommande film, ”16 Blocks”, och det är läsvärt. Filmen handlar om den slitna polisen, så klart är det Willis, som ska eskotera en småtjuv, Mos Def, till domstolen. Den korta vägen på 16 kvarter kommer dock kännas aningens lång då komplikationer uppstår. Komplikationerna är i form av Willis ex-partner, den utmärkte och alldeles för underskattade, David Morse.

Trailern hittar du här i underbart HD-format och filmen verkar ganska intressant. Regin står Richard Donner för. Donner som på senare tid kanske inte gjort de bästa filmerna, tex ”Timeline”, ”Dödligt Vapen 4″, och ”Conspiracy Theory”.

Men vi får inte glömma att Donner, för länge länge sedan, gjorde ”The Goonies” och ”Dödligt Vapen”. ?r detta vändningen eller har Donner helt enkelt inte utvecklats som regissör?

Andra bloggar om: , ,

3 reaktion på “Willis om sin kommande film, 16 Blocks

  1. En till av bra kvalitets men samtidigt låg-budget-filmer-som-tjänar-in-lika-mycket-som-stor-budgets-filmer film. Get it?

    Ser bra ut. Och det finns en vanlig Quick trailer också om jag inte misstar mig?

  2. Riktig bra trailer samt 6.6 på IMDB! En måste se film! Trailern i HD 1080 är så bra! I LUV!

    Snart är det dags för trailern för Die Hard 4 – Die hardest!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>