Superhero Movie?

Shawn Wayans i Scary Movie

Dimension har köpt rättigheterna till ett manus för ”Comic Book: The Movie”. Det är alltså en film som gör narr av superhjältar, precis som ”Scary Movie”-filmerna som även Dimension har producerat.

Date Movie”, filmen som gör narr av romcoms, hade premiär i USA den 17:e februari. Den har på lite mindre än 2 veckor lyckats klättra till plats 56 på IMDBs ”100 sämsta filmerna någonsin”-lista. 2 andra filmer, utöver ”Date Movie”, från 2006 återfinns på den listan förnäravarande. ”Annapolis” på plats 100, ”Big Mommas house 2″ på plats 65.

Att ”Comic Book: The Movie” eller vad dennu ska heta blir bättre har jag riktigt svårt att tro. Finns väl bättre saker att spendera pengar på? Tyvärr kommer de här skitfilmerna att fortsätta spela in mer pengar än vad de kostar att göra, så detta är inte slutet.

Andra bloggar om: , ,

2 reaktion på “Superhero Movie?

  1. ”Skitfilmer”? Nu är du elak. Har visserligen inte sett ”Date Movie” (och trailern är rätt gräslig) men både ettan och trean i ”Scary movie”-serien var riktigt roliga. Pubertala, fjantiga, låga, absolut… men med en del smarta filmparodier insprängda mellan pruttskämten.

  2. Kanske var jag lite lite elak. Det var nog just 3:an jag tänkte på. :) ?r det den med Charlie Sheen, The Ring osv?

    Man ska inte jämföra ”Scary Movie”-trilogin med ”Gudfadern”-trilogin, verkligen inte.

    Det finns dem som uppskattar ”Scary”-filmer, det är väl därför de spelar in så pass med pengar.

    Men jag är inte särskilt elak, egentligen är jag en ganska snäll kille…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>