TV nästa för Star Wars

Han Solo är cool

Dark Horizons rappoterar från Sony Ericsson Empire Awards att televisionen blir nästa media för Star Wars.

Detta kommer från producenten Rick McCallum som även nämnde att George Lucas har godkänt ett manus för ”Indy 4″ och lämnat det till Steven Spielberg för putsning.

Serien kommer inte att produktionssättas på ett bra tag då Rick räknar med 1,5 år för att skriva manusen och förbereda allting. Han nämner att serien kommer att vara mycket mörkare och mera karaktärsdriven och avsnitten blir timmeslånga. Serien kommer att utspelas sig mellan Episod III och Episod IV med en hel del nya karaktärer och kanske några välkända prisjägare.

Hurra säger jag! Personligen så tycker jag att Star Wars-universumet är så mycket större än filmerna. Jag har läst de flesta böckerna där X-Wing-serien hör till favoriterna.

Läs Dark Horizons artikel »

Tack till Stephan för heads-upen!

Andra bloggar om: , ,

4 reaktion på “TV nästa för Star Wars

  1. Star Wars är mer än filmerna. Böckerna särskilt är mycket underhållande läsning om man är en Star Wars-nörd, och jag har läst igenom ganska många. Förhoppningsvis blir den här TV-serien nånting att glo på också.

  2. Speciellt när det på sistonde har lagts mer o mer pengar på serier med flwer och fler stjärnor i dem. Inte för att jag tycker det är nödvändigt med stjärnor, men det verkar vara rätt tid att göra detta!

  3. Pingback: Kommenterat av Tedkowskij » Blog Archive » Lucas anklagar Hollywood för kulturimperialism

  4. Pingback: Han Solo är en gud - Bloggywood - En blogg om film.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>