Halo – Spelet, filmen, serienovellen

Halo

Det finns inte många tv-spel som har blivit film som har hållt måttet. Härnäst så kommer ”Silent Hill” som faktiskt väcker nyfikenhet tack vare det man har sett. Annars så har tv-spelsfilmatiseringar mest gjorts av tysken Uwe Boll med varierande resultat. Med varierande resultat menar jag alltså allt från ”riktigt skitdålig” till ”skitdålig”. Uwe ska dock ha cred för sin entreprenörsanda och tempot han jobbar med.

Filmatiseringen av tv-spelet ”Halo” är väl den filmen som på papper ser lovande ut från början med Peter Jackson som producent och med Guillermo del Toro som regissör.

Bungie, skaparna av tv-spelet, för nu samtal med Marvel för att börja skapa serienoveller av spelet. Från tv-spel till film, och nu till serienovell.

4 reaktion på “Halo – Spelet, filmen, serienovellen

  1. Hopps dom gör filmen långsamt och bra inte bara en 1,38tim lång film utan 2,47tim då blir det upp till 99% ett mästerverk. Och det måste ochså vara grymma fighter inte klena.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>