Beskrivning av trailern till Ratatouille

Aint It Cool News har lyckats få se trailern till Pixars kommande, efter ”Cars” alltså, film ”Ratatoullie”. Trailern visades på ShoWest som är den största filmmässan där borta i staterna. Det var första gången trailern visades för folk utanför Pixar. Ja, jag är aningens avundsjuk.

Du kan läsa om trailern här. Quint avslöjar också att han har sett ”Cars” men inte får recensera den ännu. Dock säger han ”I did like it. I really liked it a lot.”.

”Ratatouille” handlar om den gourmeätande råttan som bor i en restaurang i Paris. Regissören Jan Pinkava har hoppat av projektet och Brad Bird kommer att sköta regin istället. Brad Bird gjorde senaste ”Superhjältarna” för Pixar och den underskattade ”The Iron Giant” 1999.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>