Tarantino återupplivar en gammal skådis?

Reese i TerminatorTarantino tycker om att återuppliva gamla döda karriärer. Fråga Herr Travolta vad han tycker om det. Det ryktas om att nästa man till defibrillatorer är Micheal Biehn

Ja! Du hörde rätt! Kyle Reese från ”The Terminator”! Biehn och hans karriär peakade på 80-talet med roller i bland annat ”Aliens”, ”Hog Wild” och ”The Abyss”. På senare tid har han gjort en hel del tv-serier och tv-filmer.

Tarantino och hans polare Robert ”Sin City” Rodriguez gör tillsammans filmen ”Grind House”, en skräck/zombie/action-film där de regisserar varsitt ”avsnitt”. Avsnitten separeras av fejkad reklam och filmtrailers. Bland annat ryktas det om att Tarantinos fejkade filmtrailer är ”Cowgirls from Sweden”. Var det den filmen han var här i sthlm och rekade inför för några månader sedan?

Biehn är aktuell för en roll i Rodriguez avsnitt, ”Project Terror”.

Via Chud.

3 reaktion på “Tarantino återupplivar en gammal skådis?

  1. Navy Seals har jag goda minnen av… Så pass goda att jag ids inte se om den. För jag VET att jag kommer att tycka den är dålig då. ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>