Affischen till Mission Impossible III

Mission Impossible III

Affischen till Mission Impossible III har kommit online, en större variant finns hos FilmForce. Filmen har premiär den 5:e maj och blir med största sannolikhet en riktig kioskvältare och säkert en ganska underhållande popcorn-rulle.

Nämen dra på trissor, kors i taket och se på fa-an, det är Tom Cruise i profil! Tycker det ser bekant ut… Hm…

poster_mi.jpg poster_mi2.jpg poster_mi3.jpg

Jag vågar i alla fall på en gissning att affischen till ”M:I 4″, om filmen görs, kommer att innehålla Tom Cruise i profil.

Uppdatering: Jag hann inte så mycket som att skriva inlägget igårkväll och publicera det idag på morgonen förrän jag snubblar över den tyska affischen för ”M:I 3″. Där har vi lite av den variationen som jag skulle vilja se. Klicka på affischen för den stora versionen hos ComingSoon.net.

mi3_german-poster.jpg

En reaktion på “Affischen till Mission Impossible III

  1. Sett på långt håll / litet format gillar jag absolut den actionfyllda tyska postern mest. Den är också mer popcornrulle, glada färger.

    Jag tror också att den amerikanska teaser-postern ser ut som den gör av mycket mycket strategiska skäl. Med stöd av min egna väldigt begränsade erfarenhet av att ha jobbat med konsumentprodukter skulle jag nog säga att de försöker betona en lite hårdare action och drama-aspekt med de kalla färgerna och de starka kontrasterna (svartvitt foto, rött mot svart, vitt mot blått). De försöker också distansera filmen från den förra john woo-rullen. Det är iallafall vad jag tänker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>