Ed Harris i Gone, Baby, Gone

Ed Harris

Ben Affleck har enligt rapporter (Källorna är Chud och MovieBlog, men jag hittar inga andra) anlitet Ed Harris för en roll i sin regidebut ”Gone, Baby, Gone”. Rollen är som den hårda poliskonstapeln Remy Broussard och är enligt mig ett alldeles utmärkt val. Sedan tidigare är Casey Affleck och Michelle Monaghan klara för huvurdollerna. Så med Harris med så känns det skönt med lite tyngd i rollistan.

MovieBlog skriver även att Morgan Freeman ska vara i diskussioner, men jag kan inte hitta några andra källor kring detta. ?ven det ett tungt och bra namn. Man kan ju bara hoppas. För boken ”Gone, Baby, Gone” är riktigt bra och förtjänar en riktigt bra filmatisering.

Läs mitt tidigare inlägg om ”Gone, Baby, Gone” här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>