Podcast – Bra eller anus?

Hej kära trogna besökare!

Jag går i valet och kvalet om att kanske börja podcasta här på Bloggywood. Mycket för att det är så smidigt sätt att informera om nyheter och tankar kring just filmnyheter och filmer. Personligen brukar jag ladda hem andras podcasts för att lyssna på medan jag jobbar eller ladda över dem till min mp3-spelare och lyssna på dem när jag reser kommunalt.

Så kommentera gärna om vad du tycker om podcasting i allmänhet och podcasting på bloggywood i synnerhet.

Har du erfarenhet av podcasting? Kom gärna med tips om hur man gör den bästa podcastingen, vart man hostar filerna bäst, ljudredigeringsprogram osv.

5 reaktion på “Podcast – Bra eller anus?

  1. Jag tycker det låter som god idé. Du har en lyssnar i mig iaf! Jag vet dock inget om program osv. Jag är bara en lyssnare… :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>