J.Lo i Oceans Thirteen?

Oceans Twelve

Oceans 13” börjar som sagt att filmas i sommar. Efter att första filmen har filmats på plats i Las Vegas och den andra i Europa bestämmer sig nu Soderbergh och Clooney för att filma det mesta i studios. Tyldigen går det snabbare att bygga sitt eget casino än att filma det på plats i Las Vegas. Måste väl vara alla feta amerikanska turister som kommer ivägen…

Alla stora namn är tillbaka för tredje gången, förrutom de två kvinnliga superstjärnorna Cathrine Zeta-Jones och Julia Roberts. Däremot ryktas det om att Jennifer Lopez nu ska ingå i denna tredje rulle om Danny Oceans gäng med tjuvar.

DanielKommentar: J.Lo har sannerligen inte haft en lysande filmkarriär på sistonde. Senast jag såg henne var i Hallströms ”An unfinished Life”. En mysig film som jag tyckte om. MEN det jag inte tyckte om i den filmen var Lopez karaktär (Eller också var det Lopez i sig). Dock är hon ju ett stort namn och det passar in med restan av rollistan.

Stämmer detta rykte så teamar hon upp med Clooney igen, senast var i den utmärkta ”Out of Sight”. Jag ser fram emot att se ”Oceans 13″ på bio, inte supertaggad, men det blir nog en trevlig bioupplevelse. Frågan är om de kan förnya sig tillräckligt för en tredje film…

3 reaktion på “J.Lo i Oceans Thirteen?

 1. Ja… jag tyckte att första filmen var superb och att andra filmen var kass. Hoppas den här ?TMINSTONDE är något mitt emellan.

  PS. Tycker att din nya ”Kommentar-stil” är ganska distraherande. Vore bättre som förr. Trots allt så är detta en blog där allt ”egentligen” är dina tankar och kommentarer iaf.

 2. Jag älskade både 11 och 12, väldigt olika filmer men samtidigt fasligt fulla av oförskämd underhållning. Så jag ser fram emot 13, förhoppningsvis utan J.Lo. Men. Hon var inte avskyvärd i Jersey Girl, och sist hon parades ihop med Clooney & Soderbergh gick det ju bra, så hoppas hoppas.

  Tror förresten inte att dom behöver förnya sig. Nånstans känns det inte speciellt nödvändigt, bara dom gör vad dom gör för att dom verkligen tycker det är roligt.

  Och till sist håller jag med taZ – den nya kommenterarstilen är ingen höjdare. Blandat var bättre.

 3. Tjena taZ och Fredrik!

  Tack för synpunkterna angående kommentarerna. Jag ändrar tillbaka men kommer nog köra något liknande på VISSA inlägg.

  //Daniel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>