Transformers: The Movie

Optimus Prime

?ntligen lite nyheter angående den kommande ”Transformers”-filmen. Shia LeBeouf diskuterar om en roll i den Michael Bay-regisserade filmen. Shia känner du igen från lite mindre roller i ”Constantine” och ”I, Robot”. Rollen i fråga är den 18 åriga killen som ska köpa sin första bil. Vad han inte anar är att bilen han köper är en Autobot.

Manuset är inte klart ännu. Första versionen av manuset är skrivet av John Rogers (”Catwoman”). De som jobbar på manuset nu är Roberto Orci och Alex Kurtzman. Dessa har tidigare skrivit ”Mission Impossible 3″ och ”The Island”

DanielKommentar: Jag är definitivt intresserad av en Transformers-film! Nu var det väldigt länge sedan, men ”Transformers: The Movie” från 1986 har man ju glott en del på som liten parvel. Det som talar emot är manusförfattarna. ”Catwoman” och ”The Island” är väl inte de bästa filmerna. ”The Island” hade en intressant story, men jag har istort sett glömt bort filmen. Den var knappt OK.

Micheal Bay lär leverera det han är bäst på, popcorn-action och en kul biotittning. Men det lär knappast vara Oscars-material.

En reaktion på “Transformers: The Movie

  1. Härligt!!

    Hade alla mina ‘hjältar’ som leksaker när jag var barn :D

    Hoppas dom får med den klassiska musiken till också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>