Efter Aristocrats kommer nu Fuck

fuck2.jpg

I den hyllade Aristocrats tolkade ett antal komiker ett och samma skämt. Filmen blev oväntat en framgång hos biobesökare världen över, även i Sverige. Nu har filmbolaget bakom den, thinkfilm, bestämt sig att satsa på den något liknande dokumentären Fuck.

Det fortfarande så kontroversiella ordets historia och oförklarliga kraftfullhet utforskas i intervjuer med en rad kända personligheter. Några är Hunter S Thompson, Kevin Smith, Janeane Garofalo och Drew Carey. Filmen undersöker bland annat var ordet egentligen kommer ifrån, om det likt vandringsägnen kanske kommer från ”fornicate under command of the king”.

Via Indiewire.

3 reaktion på “Efter Aristocrats kommer nu Fuck

  1. Jag har faktiskt inte sett Aristocrats, men sett klipp ifrån den. Halvkula klipp kanske. Känns lite som internhumor det där med Aristocratsskämten. :)

  2. Helt ärligt så har inte jag kommit mig för att se den heller :) Men den har fått enormt bra kritik, på ett sätt som gör att mitt interna filter sorterat ut den som ”antagligen riktigt, riktigt bra” ;)

    Thinkfilm köpte och distribuerade också Murderball, som liksom Aristocrats i Sverige sedan kom att distribueras av Nonstop Entertainment. Så en ren spekulation är att de kanske också köper in den här till Sverige, om den gör i närheten av samma avtryck dvs..

  3. Ska ta mig en titt på den vid ett senare tillfälle.

    Klubben för onnödigt vetande: ”Murderball” producerades förövrigt av E-Baykillens (hans namn) företag ”Participant Productions” som enbart riktar in sig på att göra filmer om viktiga sociala och politska frågor. Från dem har vi sett ”North Country”, ”Syriana” och ”Good Night, and Good Luck”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>