Ray Finkle och The Terminator

Movie Timeline

Jag undrar om Al Capone satt i sin cell och läste i tidningen om hur jättegorillan King Kong härjade runt i New York. Eller läste Amsterdam Vallon (Gangs of New York) i tidningen om hur Abraham Lincoln kidnappades av Bill & Ted? Ray Finkle misslyckades med sitt Field Goal 1984 och blir senare ett fall för Ace Ventura. Samma år 1984, anländer den första Terminatorn, T-800, för att döda Sarah Connor.

The Movie Timeline är precis vad det låter som. En tidslinje över händelser i filmer blandat med riktiga händelser och händelser i andra filmer som sker samtidigt. Hm. Där fick jag till det. Besök sidan så kanske du blir lite klokare.

Kul läsning och en ganska annorlunda värld att leva i kan jag tänka mig…

The Movie Timeline

En reaktion på “Ray Finkle och The Terminator

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>