Sam Jackson checkar in Cusack

Dave Chappelle som Samuel L Jackson i en fantastisk sktech

Bloggywood har tidigare skrivit om att John Cusack ska spela huvudrollen i Håfströms nästa Hollywood-rulle 1408. Filmen handlar om journalisten Cusack som checkar in på ett ökänt rum på Dolphin Hotell för research föt sin bok 10 Nights in 10 haunted Hotel rooms. Rummet är ökänt på det sättet att under 68 år så har 12 självmord och 30 ”naturliga” dödsfall skett. Av förstårliga skäl så har ingen bott i rummet sedan 1978, tills nu…

Samuel L Jackson har precis skrivit på för att spela hotellchefen. Jag måste säga att denna film verkar ganska intressant, dels för Cusack och Jackson och dels för storyn som bygger på en novell av Stephen King. Sedan ska det bli extra intressant att se vad Håfström kan göra denna gång.

Ovan bild föreställer Dave Chapelle utklädd till Samuel L Jackson i en fantastisk sketch. I mitt letande efter en bra bild på Jackson så fastnade jag för denna helt enkelt.

Andra bloggar om: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>