Brokeback är inte tillåten för hårda pojkar

Brokeback Mountain

En plit på ett fängelse i USA, Norfolk, Massachusetts för att vara exakt, har fått en varning för att han visade Brokeback Mountain för internerna.

En taleskvinna för fängelset har sagt att det är inte pga ämnet som filmen behandlar, kärleken mellan två män, utan pga de grafiska sexscenerna som den är förbjuden att visas i de amerikanska fängelserna.

Det är ju tur att de skyddar fångarna emot sådana här elaka elaka filmer. Det skulle ju förstöra hela deras reabilitering. ?r det någonstans det kan behövas lite manlig ömhet och äkta kärlek så är det väl i fängelserna? Folk borde kramas mer helt enkelt!

4 reaktion på “Brokeback är inte tillåten för hårda pojkar

  1. Det gör de rätt i. ?tminstonde vi som sett några filmer förstår att det inte behövs någon sådan film för att interner ska börja våldta andra svagare män.

    Tänk om man börjar visa gay-filmer som grädde på kakan.

  2. ..jo..det är ju värsta porren!!!…KOM IGEN!!!..enligt det resonemanget borde de förbjuda alla typer av våld (de blir ju uppmuntrade!!!) och ALLA typer av sexuella anspelningar i scener. Anledningen till att de stora starka karlarna våldtar de ”svagare” har förmodligen djupare orsaker än att de ser en man förföra en annan på duken…

  3. Jag sa inte att det var orsaken, men jag menar… det gör ju saken inte bättre.

    Och vem sa att de INTE förbjuder alla typer av våld och ALLA typer av sexuella anspelningar?

    Jag har hört att de bara får kolla på ”Sound of Music” (och det efter stor ansträngning).

  4. De behöver väl ändå inte uppmuntra fångarna till ännu mer våldtäkt. Jag tror att ni skulle ändra åsikt fort om det var ni som satt bakom galler med massa äckelgubbar som blir tända för att de ser en sådan film.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>