Robin Williams spelar Jokern?

Joker

Hittills har vi hört rykten om att Jude Law, Josh Lucas, Jake Gyllenhaal, Paul Bettany, Steve Carell eller Lachy Hulme är aktuella för nästa Batman-rulle som antingen Harvey Dent eller Jokern. Dags att lägga till ett till namn på listan.

Latino Review har intervjuat Robin Williams och han är väldigt sugen på att jobba med Christopher Nolan igen. Williams jobbade tillsammans med Nolan i Insomina.

Latino Review: Would you work with Christopher Nolan again?
Robin Williams: Oh big time. I would work with in a second, I?d love to work with him again, he has that very great English sensibility but yet still its dark and nasty but yet still has the tender and elegance.

Latino Review: Would you then consider taking a role like the Joker for Batman Begins sequel?
Robin Williams: Oh God Yeah!

Enligt IMDB var Robin Williams aktuell för rollen som Jokern i Tim Burtons Batman från 1989 men rollen gick till Jack Nicholson. Stackars Robin som även var påtänkt som Gåtan men förlorade även den rollen, den gången till Jim Carrey. Just rollen som Gåtan ska han väl inte gråta över, kanske har Robin nu chans att vara med i en bra Batman-rulle?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>