Testvisning av Miami Vice

Miami Vice, bild ur teaser-trailer

Aint it Cool News har en spännande rapport från en förhandsvisning av Michael Manns Miami Vice. Recensenten menar bland annat att filmen har en skottlossnings-scen värre än den i Heat, att Mann gett Miamis nätter i ett suggestivt och färggrannt HD-foto liknande det i Collateral, och att filmen på det stora hela är mycket lovande.

Recensenten reserverar sig dock för att han sett en tidig version saknande specialeffekter, soundtrack och en trimmad längd. Just nu klockar filmen nämligen in på hela två och en halv timme, men om Bloggywood får tillåtas spekulera lite är den ambitiösa och detaljintresserade regissören i detta läge mest ute efter att få biopublikens reaktioner på så många olika användbara scener som möjligt.

Inspelningen har enligt rapporter i media varit något problematisk, med skottlossning på filmområdet och vilt festande av de båda huvudrollsinnehavarna, Jamie Foxx och Colin Farrell. Men om man ska tro denna förhandsrapport verkar Michael Mann (The Insider, Heat, och den ursprungliga tv-serien) ändå ha rett ut problemen. Och tänk på att en sån klassiker som Gudfadern hade kanske den mesta ökänt problematiska inspelningen nånsin.

För fans av tv-serien kan för övrigt berättas att alla de klassiska sido-karaktärerna som Switek, Castillo, Trudy och Zito är tillbaka i filmen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>