Filmvärlden runt på 80 sekunder

Meg is hungry

Willam H Macy har skrivit på för att medverka i Wild Hogs. En film där några uttråkade män bestämmer sig för att starta en motorcykelklubb mellan grannarna. De andra uttråkade killarna är Johan Travolta, Tim Allen och Martin Lawrence. Har du svårt med pengarna William? För detta kan väl inte sluta väl?

Darren Arronofksys produktionsbolag, Protozoa Pictures, har knutits upp av Universal och nu ska första filmen komma. The Hunt handlar om den bästa jägaren i världen som nu ger sig på jakt efter djävulen.

Alla som gillar filmer där djur, ormar eller spindlar (eller liknande) växer sig riktigt stora och äter upp icke anande människor kommer gilla detta. Jan De Bont regisserar filmen Meg om en förhistorisk jättehaj som äter icke anande människor. Läs mer om det på Chud, om du vill…

För dig som är redo för skolbänken så rekommenderar jag dig att söka in till den nystartade Kurosawa-filmskolan. Det är Akira Kurosawas son som har har startat skolan för att lära ut film till blivande regissörer och skådespelare som går i Kurosawas anda. Till hösten ska de 110 första eleverna börja skolan berättar Cinematical.

Kan du inte riktigt hålla dig så kan du alltid gå till detta inlägg från TheMovieBlog för att kolla in några nya bilder på mannen av stål.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>