Ny affisch för X-Men 3

X-Men 3 poster

Ny affisch har kommit för X-Men 3. Det är en ”internationell” (som de kallar det) affisch och kanske blir det denna vi får se på bussar och affischplatser.

Angel syns med sin läderuniform. Tror inte den har skymtats tidigare. I trailern har han väl bar överkropp. Annars så reagerade jag på den något konstiga posen från Wolverine. Springer han? Försöker han locka in dig med en ”Kom till Pappa Wolerine”-gest?

Affischen ser ganska fräsch ut, om något stereotypisk. Man blev inte direkt överraskad över den ”annorlunda och banbrytande” designen. Men jag ska inte vara sådan. Jag ser verkligen fram emot X-Men: The Last Stand, vilket en del av ni kära läsare gör då filmen ligger på 3:e plats över de mest efterlängtade sommar-filmerna.

Se affischen i sin helhet här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>