Trailertips: Happy Feet, trailer nr 2

Happy Feet

Trailers som inte berättar handlingen, utan kanske mera förmedlar känslan som de vill att du ska få av att titta på filmen kan ibland vara helt fantastiska. Jag kommer ihåg att jag en dag för länge sedan satt i en biograf, kommer inte ihåg vilken film jag skulle se, men en trailer satte sig i minnet. Trailern visade en siluetten av en häst, betandes i solnedgång. I 30 sekunder hände inget mer än det, men mitt intresse för filmen ökade för varje sekund. Filmen var The Horse Whisperer av och med Robert Redford.

Nu visade det sig att trailern/teasern var det enda bra med filmen. Filmen var ungefär lika intressant som 2 timmar med betande hästar.

För filmen Happy Feet har Warner Brothers verkligen lyckats med sina trailers. Första trailern innehöll sjungande och dansande pingviner. Smilbanden drogs en bit mot öronen. Andra trailern så hör vi Robin Williams som en kejsarpingvin som gör en spansk variant av Frank Sinatras ”My Way”.

Filmen är regisserad av George ”Mad Max” Miller och lånar röster från en del stora namn. Vad sägs om: Elijah Wood, Hugh Jackman, Robin Williams, Nicole Kidman och Brittany Murphy.

Jag rekommenderar ett besök hos Apple för att kolla på trailer nr 2 (och den första såklart). Undrar du över handlingen i filmen? ?r det verkligen så viktigt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>