Wes Anderson gör skruvad reklamfilm

Wes Anderson

Efter att senast ha regisserat Bill Murray och Cate Blanchett i The Life Aquatic with Steve Zissou är nu originelle Wes Anderson tillbaka med.. en reklamfilm! Det två minuter långa klippet för American Express utspelar sig på en fiktiv inspelningsplats och går helt i regissörens excentriska stil, med snygga färger, coola detaljer och en ironisk humor. Dessutom medverkar Jason Schwartzman som en av skådespelarna.

I USA visas reklamfilmen på vissa biografer i samband med Thank You For Smoking!, men nu finns den också på Internet och YouTube. För att se spektaklet, se nedan i detta inlägg eller klicka här!

Bilden överst från inspelningen av The Life Aquatic with Steve Zissou. Wes Anderson är han i mitten som inte är en världskänd skådespelare.

4 reaktion på “Wes Anderson gör skruvad reklamfilm

  1. Konrad: Tack! Andra gången på en vecka jag slumrat till och skrivit fel, jag lovar bättring.. Det var absolut Cate Blanchett som medverkade i Life Aquatic och även finns med på bilden ovan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>