A white-hot juggernaut at 200MPH!

Death Proof

En himlans massa rykten har cirkulerat om Tarantinos och Rodriguez Grind House. Det senaste är att filmandets av Rodriguez del av filmen har avbrutits och att projektet ska skrotas helt. Det visade sig vara sant att Rodriguez har avbrutit filmandet. Men, filmandet kommer att återupptas igen och filmen kommer att ha premiär.

För de oinvigda så är Grind House ett litet speciellt projekt från herrarna Quentin Tarantino och Robert Rodriguez. De kommer att spela in ett varsitt, fristående skräck/splatter/zombie avsnitt som de sedan kommer att sammanfoga med påhittade reklam och trailers i mellan dem.

AICN har kommit över framsidan till manuset på Quentins avnitt, Death Proof. Snälla låt detta bli en affisch. Det är den snyggaste sedan V för Vendettas afffischer. Taglinen är fantastisk!

Klicka här för att se den hos AICN i större format

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>