The Joker, fler namn in i leken

Hugo Weaving i The Matrix som Agent Smith

De enda personerna som hittills inte har kopplats ihop med rollen som Joker i kommande Batmanrullen är jag (Va faan!), Göran Persson och Will Smith. Antagligen kommer vi inte att få höra något heller. Detta rykte läste jag om i förrgår, men pga tidbrist har jag inte hunnit skriva något om det.

Hugo Weaving i nu aktuell som The Joker igen. Han var det i ett tidigt stadium och har nu dykt upp som en het kandidat igen. Han var ju riktigt bra som V i V för Vendetta, med mask och allt. Får jag säga till om något så tycker jag de ska köra med Hugo. Jag tänker på hans scener i Matrix som Agent Smith med sitt vansinnes skratt och smilband. Om ni nu förstår vilken scen jag menar vet jag inte…

Ett annat rykte säger att en person som var aktuell som Bruce Wayne i Wolfgang Petersens Superman vs Batman, för länge länge sedan, är intresserad av att spela Jokern denna gång, och det är Jude Law.

Rollen som the Joker ska enligt, Batman-on-film.com, vara liten och mysterisk. Läs allting om de senaste ryktena kring de namn jag har nämnt hos dem.

Men oroa dig inte. Det är inte slutskrivet om detta. Det kommer att slängas in fler namn i leken.

Via MovieBlog

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>