Warner Bros och Marvel har fullt upp

Iron Man

Mycket superhjältar filmer har kommit och värre blir det. Inom kort kommer vi att se den tredje X-Men-filmen och i sommar har Superman Returns premiär. Spider-Man 3 kommer om ett år och Fantastiska Fyran- och Hellboy-uppföljare är på G.

Nu har Marvel skrivit till sig regissören Jon Favreau (Elf, Made, Zathura) för en kommande film om Iron Man.

Captain America är även han på väg till duken 2009. Seriefiguren som uppstod på 40-talet under andra världskriget ska alltså få en egen film. Skriven av manusförfattaren till Road to Perdition, David Self. Regissör är ej klart.

Deathlok och Sub-Mariner är två andra hjältar som väntar på en film, båda filmerna har blivit utannonserade men det finns inte så mycket mer att säga om dem. Det ryktas kring Mikael Håfström som regissör på Deathlok-filmen.

Nick Fury, agent från S.H.I.E.L.D, får även han en film. Manus jobbar Andrew Marlow (Air Force One, Hollow Man) med.

Mark Protosevich som har skrivit den kommande i sommar Poseidon och I Am Legend som ligger en bit in i framtiden ska ge sig an Thor och Oden i Tales Of Asgard.

Alla dessa filmer är alltså under Marvels kontrakt med Warner Brothers. Under tiden kommer Universal att släppa en uppföjare till Hulken. Skriven av Zak Penn (X-Men 3, X2, Elektra).

Via Empire

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>