Ny trailer till Pirates of the Caribbean 2

Trailer

En ny trailer till Pirates of the Caribbean 2: Död mans kista har läkt ut på nätet. Och i min mening är den fantastisk och långt bättre än vad vi hittills har fått se från denna film. Jag har dock svårt för både Orlando Bloom och Kiera Knightley. Aningens svårare för Bloom då mitt ryggslut har mera känsla i sig än hans skådespeleri.

Ta en titt och kommentera gärna! Och du, börja poppa popcornen!

16 reaktion på “Ny trailer till Pirates of the Caribbean 2

 1. Ja! Orlando Bloom suger i precis allt! Kolla bara in scenen mellan han och Diane Kruger när de pratar om att rymma i Troy. Så dåligt skådespeleri att min prestation i mellanstadieuppsättningen av ”En nygammal saga” luktar Oscarklass i jämförelse.

 2. Kanske är något fel på mig och min känsla för filmer men jag är skeptiskt till hur det här ska sluta, tycker man har tappat lite av det som gjorde ettan bra med all explosiv action eller så har man samlat ihop allt sådant i en 2 minuters trailer….

 3. Orlando Bloom är en usel, usel ursäkt till skådespelare, men i första Pirates-filmen passade han ändå bra och jag tror nog han ska kunna undvika att schabbla bort uppföljaren också. Fast det är klart, jag är en aning naiv emellanåt.

  Keira Knightley, å andra sidan, är en sådan där typ av skådis (och person) som gör att jag blir förvånad varje gång jag hör att någon inte kan med henne. Jag menar – Skruva den som Beckham! Hur kan man inte gilla Keira Knightley?!

  Trailern tyckte jag såg riktigt, riktigt lovande ut. Fler övernaturliga elakheter (bläckfiskansikten , jag älskar det!), humor, fäktande och Jack Sparrow. Vad mer behöver en film, egentligen? Ja, jag ser verkligen fram emot det här.

 4. Björn: Har du Blooms utseende så kan du ju satsa på en hollywoodkarriär!

  Fredrik: Ettan var ju lysande. En riktig överraskning då man inte riktigt visste vad som väntade än när man klev in i salongen. Bloom var väl ok, men inte så mycket mer.

  Knightley har inte riktigt övertygat mig ännu. Jag har dock inte sett Pride and Prejudice ännu, där har hon fått ganska bra betyg.

 5. Pingback: Bloggywood - En blogg om film. » Arkivet » Ny trailer till Superman Returns!

 6. Jag håller med Danne. Jag tror de glömt/förlorat poängen med ettan. Varför kan de inte göra någon bra uppföljare?

  Orlando Bloom är rätt dålig, men i Kingdom of Heaven och Elizabethtown klarar han sig ganska överaskande.

  Keira Knightley är en sann skådespelerska. Hon kan sitt. Man blir förvånad av att hon klarar av de olika stilarna på roll-figurer hon tar sig an. Kolla tex Domino (tuff ”legosoldat”), Bend it like… (fotbollsspelare), Pride and Predjudice, osv…

 7. Vad jag har hört när det gäller Orlando Bloom är att han ska spela stel som en planka i Pirates… Det kanske inte är så lätt alla gånger att vara som Jack Sparrow då…
  Jag skulle inte klanka så mycket på honom. Skulle vara roligt att se er spela någon roll, så får ni se att det inte är så jäkla lätt.

 8. Helena: Vi må vara lite taskiga, men du kanske ser något annat än vad vi ser? ;-)

  Veronica: Jag skulle gärna spela Jack Sparrow!

 9. Jag älskar båda filmerna så otrloligt mkt. Jag måste säga att Jack Sparrow är den skönaste i filmen, ja Will Turner & Elisabeth Swann är också riktigt bra!

 10. Ja tycker att Apan JAck och hunden endå är de bäsat skådespelarna i pirates of the Caribbean! Sen komemr Capitan JAck Sparrow. .P

 11. jag tycker att orlando e skit bra (och söt)!!
  jag kan ju inte bestämma vad ni ska tycka..men är ni inte lite väl hårda mot honom??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>