Ny trailer till Superman Returns!

Superman Returns - Trailer

I helgen dök det upp en ny film med material från Superman Returns som vi tidigare inte har sett. Det var en halvtaskig reklam för Pepsi eller liknande. Vi fick egentligen bara en skymt av Superman flygandes och försöka rädda ett störtande plan. Det var dessutom i dålig kvalitet så jag väntade med att posta något om detta.

Den nya trailern för Superman Returns ska visas i samband med Mission Impossible 3, i staterna i alla fall, så jag tänkte att det dröjer nog inte länge efter det som den finns på nätet. Men! Den finns redan nu hos Apple!

De försöker klämma in mycket i trailern, och jag tycker den är aningens för lång. Men många scener gillar jag skarpt. Tex när Stålis landar framför Lex Luthor och hans gäng. Tungt. Den avslutande scenen är även den lysande. Förhoppningsvis får vi en bra mix mellan allvar, action och humor. Jag tror det. Och jag lade sedan tidigare min röst på Superman Returns i omröstningen här bredvid. ?ven om den senaste Pirates-trailern var bättre än vad jag vågat hoppas, så ångrar jag inte vart jag lade lade min röst. Jag ser fram emot denna film!

Se trailern hos Apple!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>