Original-Star Wars släpps på DVD

Star Wars - Leia

Goda nyheter för alla fans av Star Wars och originalfilmerna. George Lucas har tidigare sagt att originalfilmerna, innan de remastrades och digitalt ”förbättrades”, aldrig kommer att visas igen. Men nu har han ändrats sig. Han är ju en mästare i att suga ut pengar ur sina fans, och jag betalar gärna.

Originalfilmerna kommer att släppas på dubbel-DVD den senare delen av detta år. Antagligen blir detta officellt nästa vecka.

Lucas har även sagt att BluRay-varianterna av filmerna kommer inte att släppas på ett tag. Antagligen kommer han att vänta tills BluRay har vuxit sig stort och sedan släppa dem i HD-format också. Det blir alltså ännu ett inköp för oss kära fans.

Via /Film

7 reaktion på “Original-Star Wars släpps på DVD

 1. ?rligt….hans snålhet är läskig…han är en riktig penningutsugare…

  Men ett givet köp blir det.

 2. Hur många Star Wars boxar finns det nu?

  Söker man runt på tex Discshop så finns det två boxar som har innehållet ”…innehåller de versioner av filmerna som gick på bio i mitten av 90-talet.” men med två olika omslag.

 3. Danne: Det är 90-talsversionerna. Men den ena har en bonusskiva. Den billigare har ett nytt omslag, som jag tycker är snyggare och är utan bonusskivan…

  Man undrar lite hur Peter Jackson kommer göra med Sagan om Ringen. Det blir väl en HD-box senare, men så mycket mera extramaterial kan det väl inte bjudas på? :)

 4. Aha okej, hur som helst så verkar ju fansen köpa boxarna och det är ju det Lucas vill :)

  Man kan säkert tillverka en bonus disc med extramaterial om det är svårt att hitta nått nytt..

 5. George Lucas får vara precis så girig han vill, så länge det inte går ut över hans goda omdöme vad gäller film. Och ja. Jag gillade Episod 1-2-3. Det gör mig inte till mindre vettig.

  Men att orginal-orginal-trilogin kommer ut är bästa filmnyheten på länge – kanske bästa sedan man valde Daniel Craig som James Bond! Och det säger inte lite det!

 6. Jahapp, då börjar det alltså bli dags att köpa Star Wars EN G?NG TILL. Jag har bekanta som äger fem uppsättningar av samma filmer, George vet verkligen hur man mjölkar sina fans.

 7. Danne K: Jag håller med dig på allt. Lucas har förtjänat att suga ut pengar från oss. Vi hr ju alltid valet att låta bli att köpa boxarna. Hade jag gjort 6 st rymdrullar som många ölskar så hade jag nog gjort samma sak.

  Jag håller dock inte med om Episod 1. Det tycker jag inte om…

  Craig som Bond tror jag blir en höjdare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>