Bier regisserar Del Toro och Halle Berry

Susanne Bier

Benicio Del Toro och Halle Berry har skrivit på för att göra huvudrollerna i danska Susanne Biers nästa film, Things We Lost in the Fire. Familjedramat skrivet av amerikanen Allan Loeb toppade förra året hollywoods inofficella insider-lista på mest omtyckta manus, och köptes till slut av ingen mindre än American Beauty-regissören Sam Mendes (som nu producerar). Så Bier har, åtminstone på papperet, fått händerna på ett av filmindustrins hetaste projekt.

Handlingen kretsar kring en kvinna, spelad av Berry, vars man plötsligt dör. Hon bjuder in makens bäste vän, spelad av Del Toro, till att leva med familjen. Men denne har också sina egna problem, såsom ett allvarligt heroinmissbruk. Allteftersom han lyckas få ordning på sitt liv börjar han kunna hjälpa familjen att konfrontera deras förlust.

Bier är ju något av hela skandinaviens regissör, och har bl a gjort de svenska filmerna Pensionat Oskar och Livet är en Schlager. I USA var det dock de danska Brødre och Elsker dig for evigt som mottogs särskilt väl bland kritiker, med respektabla 96% andel positiva recensioner på Rotten Tomatoes för den senare. I september har danska Efter Bröllopet svensk biopremiär, med Mads Mikkelsen och Rolf Lassgård i två av rollerna.

Via Coming Soon.net.

En reaktion på “Bier regisserar Del Toro och Halle Berry

  1. Hej och va kul med en filmblogg!

    Jag ser med spänning fram emot susannes nya film med hollywoodskådisar o rollerna, men jag hade ju hoppats på att hon kanske skulle använda sig av underbart begåvade Mads M, men men, man kan ju inte få allt, benicio e ju oxå Grym! Tack igen för bra sida! MvH Cissi alias Brumba

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>