Mission Impossible III öppnar svagt, i USA

mi3sista2.jpg

Nu så har då äntligen den första stora sommarfilmen haft premiär. Det är Mission Impossbile III som vi pratar om här. Och visst pratas det en del om den på nätet så här efter premiärhelgen. Det mesta pratet är om den svaga öppningen på 48 miljoner dollar (356 milj kr) i USA. Då öppnade den även på 4056 skärmar vilket är det 4:e högsta antalet skärmar hittills. Detta även i nästa noll konkurrens från andra större filmer. Flopp skriker många?

Nej inte riktigt. MI:3 spelade in rekordmycket pengar i resten av världen där den bubblade på första plats på biotopparna i alla länder. Bättre än av någon av de tidigare med sina 118 miljoner dollar (875 miljoner kr) totalt i resten av världen. Lägg då till 48 så har den på 3 dagar spelat in 166 miljoner dollar vilket inte är fyskam.

Läs Bloggywoods recension på Mission Impossible III

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>