Southland Tales-regissören en terrorist?

Southland Tales

?terigen ställer de amerikanska myndigheterna och deras terrorist-screening till det inför en premiär. Denna gång är det Donnie Darko-regissören Richard Kelly vars pass är under utredning. Han riskerar därför att missa världspremiären i Cannes av sin nya film Southland Tales. Tydligen finns det någon med samma namn på myndigheternas ”terror watch list”. Richard Kelly själv undrar om han börjar bli paranoid, eller om den kritik han ger i filmen om säkerhetsåtgärderna efter 9/11 har något att göra med saken.

Southland Tales är annars en episk komedi, thriller och musikal om domedagen som den utspelar sig i Los Angeles 2008. Historien väver samman tre människoöden; en actionstjärna med minnesförlust (spelad av The Rock), en porrstjärna kallad Krysta Now (Sarah Michelle Gellar) och en polis med nyckeln till en stor konspiration (Sean William Scott). Det hela låter lite galet, men Kelly har i intervju sagt att han ville ta upp en del aktuella ämnen på ett underhållande sätt. Och efter genialiteten uppvisad i Donnie Darko är åtminstone jag beredd att tro på hans vision också för denna film.

Via Hollywood.com.

4 reaktion på “Southland Tales-regissören en terrorist?

  1. Det kommer bli crazy. Crazy som en räv.

    Håll utkik här på sajten efter mer om filmen. Jag väntar in lite mer nyheter och några fler bilder, men jag sitter på ett coolt och sällsynt (tror jag) amerikanskt presskit till filmen som jag kommer ösa ur vid tillfälle ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>