Klippta scener från Star Wars

Star Wars - cut scenes

Knappt har nyheter om att Star Wars episod 4-6 ska komma på dvd i originalutgåva så finns nu klippta scener från episod 1 att beskåda på nätet. Klippen på på Luke och Biggs, notera även Camie som enbart var med i två scener som sedan helt klipptes bort. Se klippet nedan.

Update: Något som slår mig nu så här efter att jag publicerat detta inlägg är varför Mr.Lucas valde att inte ha med detta när han släppte Special Edition. Några scener som fördjupar Luke och Biggs karaktärer klipptes bort, men han valde att ha med när Han Solo trampade på Jabbas svans…

Via MovieBlog

2 reaktion på “Klippta scener från Star Wars

  1. Jag har ofta undrat varför scenen med Biggs klipptes bort. Jabba-scenen är ju någorlunda relevant, men Biggs-scenen är desto mer relevant iom att Biggs dyker upp i slutet av filmen, och då är det ju ett riktigt glatt återförenande mellan Luke och Biggs, vilket känns konstigt iom att man som tittare inte har nån referens till detta glädjeskrik.

    Men vem vet egentligen hur George Lucas tänker?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>