Chris Rock tillbaka, nu som regissör

Chris Rock, fr?¥n OscarsgalanKomikern Chris Rock ska regissera I Think I Love My Wife baserat på ett manus han själv skrivit (likt han gjorde med Heads of State). Förutom Rock i huvudrollen medverkar också Kerry Washington, som spelade Ray Charles fru i Ray, samt Gina Torres. Planerad premiär är någon gång under 2007.

Från och med mitten av 90-talet fram till för bara några år sedan var Chris Rock en av amerikas hetaste stå upp-komiker, och han gjorde bejublade tv-konserter liksom medverkade i hollywoodfilmer som Bad Company och Dödligt Vapen 4. På sistone har det dock verkat som att Chris tröttnat allt mer på sin egen röst. Komedi-cd:n Never Scared från 2005 innehöll t ex flera sketcher utan hans egen medverkan, och i höstas var det premiär för en sitcom baserad på hans egna barndom, Everybody hates Chris. I den gör Rock berättarrösten, och dyker i övrigt aldrig upp i programmet. Här i Sverige kan du se det undangömt på lilla tv400, men den charmiga och intelligenta komedin hade nog kunnat skaffa sig en relativt stor publik om den sänts på SVT.

Via Movieweb.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>