Guillermo Del Toros Pan’s Labyrinth

Pans Labyrinth

På onsdagen den 17:e maj drar Cannes igång. En del intressanta filmer har premiär där, bland annat en av sommarens storfilmer Da Vinci-koden. En annan film som visas är Guillermo Del Toros Pan’s Labyrinth och den ser mycket intressant ut.

En film som jag inte har vetat så mycket om förrutom vem som har gjort den och titeln. Idag snubblade jag, tack vare Cinematical, över en trailer för filmen. Den var i kassigt flash-format och på spanska. Så jag förstod inte ett ord men kunde se desto mera. Det jag såg intresserade mig. Massvis med stämning!

El Laberinto del Fauno (Pan’s Labyrinth) handlar om en mor och en dotter som reser norrut i Spanien strax efter att Franco tagit makten över 1944. Dottern lever i sin egna fantasivärld och måste svårigheterna i den verkliga världen genom fablernas värld.

Kolla in trailerna här

Läs mera om Cannes festivalen i vårt tidigare inlägg

2 reaktion på “Guillermo Del Toros Pan’s Labyrinth

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>