Se 18 nya klipp från X-Men: The Last Stand

X-Men 3

I ivern att bevisa förträffligheten hos X-Men: The Last Stand har Fox nu släppt hela 18 nya videoklipp! Hur många som överlappar med de amerikanska tv-klippen är svårt att säga, men sammantaget med de 7 minuterna vi tipsade om tidigare bör det ändå bli något slags rekord i förhandsvisade scener.

Bland klippen finns en hjärtskärande scen med en pojke som klipper av sina vingar, samt en lika effektiv men klyschig scen med Rogue – tjejen som dödar sin pojkvän om hon råkar röra vid honom. Efter att ha sett dem är det svårt att inte vara engagerad i karaktärernas kraftfullt symboliska dilemman. Klippen har mig på kroken likt en tv-serie, och lika säkert som att man bara måste se vad Jack Bauer ska hitta på nästa vecka, måste jag nu gå till biografen 24 maj.

En reaktion på “Se 18 nya klipp från X-Men: The Last Stand

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>