Vem spelar huvudrollen i filmen om ditt liv?

Daniel - Matt - Ulf - Javier

Vi har dragit igång en ny omröstning här på Bloggywood. ”Vem skulle spela huvudrollen i filmen om ditt liv?” Lämna gärna ditt svar i högerspalten här på Bloggywood. Ditt val kan baseras på vilken skådis som du helst vill att ska spela huvudrollen, eller vilken skådis som bäst skulle passa in med din personlighet eller utseende.

Jag, Daniel, valde Matt Damon. Inte för att jag tror att vi är särskilt lika till personlighet. Inte heller att jag känner att jag kan relatera till någon av hans rollfigurer. Mina martial arts-skills är inte i närheten av Jason Bournes. Men utseende mässigt är jag väl nämrare honom än Jamie Foxx. Ulf, han valde Javier Bardem han.

Vem spelar dig? Rösta nu, och motivera gärna i kommentarsfunktionen!

Observera att du kan lägga till den skådespelare du vill i omröstningen om han/hon inte redan finns där.

9 reaktion på “Vem spelar huvudrollen i filmen om ditt liv?

 1. Bette Midler. Inte för jag vill. Hon är ingen beauty. Men jag får ofta höra att jag trippar fram som hon gör. Någon som jag är lik till sättet (inte heller särskilt smickrande eftersom hon är smått neurotisk:) är Julia Louis-Dreyfus som spelar Elaine i Seinfeld. Hon hade varit bra på att spela mig!

 2. ?h. Det är ju ett solklart val, kom jag fram till nu när jag funderat några sekunder. Natalie Portman! Nu (om hon har kvar sin snaggade frisyr från V för Vendetta) har vi samma frisyr hon och jag, så utseendemässigt är valet motiverat. Vi är bägge 81:or om jag minns rätt (angående henne alltså, året jag själv är född har jag inte glömt ) och dessutom äter vi endast vegetariskt. Nu var nog de klockrena likheterna slut, men jag tycker att hon verkar vara en urgrym tjej som är jätteambitiös – hon talar massa språk vet jag, har pluggat psykologi och är politiskt engagerad. Med henne som huvudrollen i filmen om mitt liv skulle jag alldeles säkert framstå som en toppenbrud. Och det är ju aldrig fel..!

 3. Får nog bli Zach Braff, alla säger att jag liknar honom. Vet inte om det är positivt eller negativt dock…

 4. Javier Bardem, som sagt. Framförallt är jag Javier Bardem i Before Night Falls. Visserligen är jag inte gay, som den kubanske författare han spelar i filmen, men den gestalt Javier ger honom är så grymt stark och full av utstrålning. Jag diggar Bardem i The sea inside också, likadant där, stark och full utstrålning. Det är väl nån sån som jag hoppas vara, hoppas bli, så att Bardem fått spelat mig i en bio-pic.

  Roligt att läsa allas val och motiveringar. Natalie ”Gangsta rap” Portman, Bette Midler/Julia Louis-Dreyfus (kul att se dig här Amishka!). Zach Braff måste ju vara bra att likna. Han är ju skön, intelligent och charmig, tjejer tycker att han är kjute..

  För övrigt borde ni rösta i omröstnings-rutan på höger sida också! Så vi får se lite kul statistik-data på det hela..

 5. Steve McQueen, av det enkla skälet att jag också vill dyka upp i backspegeln på en Dodge Charger 68:a med en Mustang Fastback -68….eller åtminståne få någon att tro att jag gjort det när det återupplivade Steve spelar mig i filmen om mitt liv. Vidare är han stencool.

 6. Pingback: Bloggywood - En blogg om film. » Arkivet » Läsarna väljer Da Vinci & Caribbean

 7. oj. svårt det där. helst skulle jag vilja säga sarah michelle gellar -för att hon är rolig och smart och quirky.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>